O podjetju – Kontakt

PTU družba za proizvodnjo, trgovino in upravljanje, d. o. o., je strokoven ponudnik storitev, povezanih z gradnjo, prodajo in posredovanjem nepremičnin. Zvonko Pšeničnik, danes direktor podjetja, in Franc Čretnik sta jo junija leta 2012 ustanovila z namenom upravljanja ter vzdrževanja stanovanjskih in poslovnih objektov, za izgradnjo in prodajo novih stanovanjskih enot ter posredovanje pri prodaji, oddaji in najemu stanovanj, hiš in poslovnih prostorov v Slovenski Bistrici in njeni okolici.

Danes je cilj družbe svojim strankam nuditi čim večji izbor nepremičnin in jim dati možnost, da sami sodelujejo pri oblikovanju svojega novega doma. Na nas se lahko obrnete z vprašanji o postopkih, za nasvet pri odločitvi za nakup ali oddajo nepremičnine, nudimo pa tudi redno tehnično vzdrževanje vseh vrst objektov z okolico; poslovnih in stanovanjskih.
PTU družba za proizvodnjo, trgovino in upravljanje, d. o. o.
Špindlerjeva ulica 2e
2310 Slovenska Bistrica

DŠ: 88625648
MŠ: 6177158000

G: (031) 284 503
E: ptu.doo1@gmail.com

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas. Več o piškotkih.